• Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD

Zprávy

OEM&ODM AIR Random Orbital Sander pro vás
Čas vydání: 2022-05-30 11:36:08  Hity: 12

our Sander adopts High-quality materials, vysoký-Performance Motor Group and Transmission System,nízký těžiště,nízká vibrace,nízký hluk a odolné.

 

   \

we má také různé modelyof sander machines, které lze použít v různých oborech, jako je dřevěný průmysl, automobilový průmysl, průmysl, lodní průmysl, elektronický plechů atd. V závislostina Sander \\ Podmínky leštění NAND si můžete také vybrat různé konfigurace podvozku, aby vyhovovaly vašim potřebám. Například broušení roviny, broušení vnitřního otvoru a různé broušení křivky. K dispozici jsou série a různé velikosti. K zajištění optimálního výkonu a menšího vibrace ve vysocenvolume průmyslovém prostředí se používají přesnost ocelové struktury a výkonný motor. Ergonomický design s rozšířenou podporou zakřiveného zápěstí pro zvýšené pohodlí uživatele během dlouhodobého používání. : broušení paprskuna zadní straně židle, rychlé broušení malých filetů \\ vlna a kroky brusné roviny. Výběr vhodného broušeného disku může také dosáhnout třísided broušení horní, přední a dolní části současně.

funkční broušení podle různých podvozků. Mezinimi je čtvercový podvozek vhodný pro broušení roviny a zakončení broušení dřeva, kovů, plastových výrobků, FRP atd., A může také rychle a efektivně dokončit různé velké broušení

arc, jako jsou povrchy automobilů, dřevěné sudy, vany, vany, vany , umělecké vázy atd. S trojúhelníkovým podvozkem si také může realizovat broušení malých rovin, stolních rozích a mrtvých rohů uvnitř zásuvky. ----4. Lineární obrubníkna oběžné dráze s recipročním orbitálním pohybem, se 16 druhy broušení podvozku, může dosáhnout zkosení, vnitřních a vnějších oblouků, drážky, stupňujících povrchů,nepravidelných křivek, broušení roviny, takže jeden stroj může být použit pro více účelů.

 

if chcete vědět více podrobností, kontaktujte mě a já se pokusím conejlépe sloužit.--

Předchozí: To musí být jedinečná brusná...

další: Profesionálnínářadína sprejo...

WhatsApp